Egy igazán SZÍNES üzletmegnyitó

Írta: Szántó Bogi smink és ékszer

Magyarországon egyedülálló, hiánypótló jelleggel hívta életre dr. Ragány Angéla azt a koncepciót, ahol a hozzájuk forduló hölgyek szín-stílus-sminktanácsadást követően meg is tudják vásárolni magyar divattervezők SZÍNES termékeit.

Az üzletben megjelenő márkák:
@Bogi smink
@DASH by edesorsi
@DELACIER
@GabriellaVeszpremi
@Ille-Olla
@Judit Takács
@Miko jewelry
@NATI100%PUREIDEA
@Sarkozy

A márkák mellett elindult a ColourMyStyle saját márkás vonala is, amelynek célja az, hogy minden színtípus könnyen megtalálhassa a számára legmegfelelőbb árnyalatokat. Így terveink szerint az év minden időszakában kaphatóak lesznek valamennyi, vagyis a nyár, a tél, a tavasz és az ősz típusokhoz leginkább harmonizáló darabok.További extra szolgáltatásnak számít, hogy maga az alapító-üzlettulajdonos dr. Ragány Angéla szín-, és stílusszakértő várja majd az érdeklődőket az üzletben, minden hétköznap délután 14 és 18 óra között. Az üzletben vásároló hölgyek ezáltal biztos kezekben lesznek, hiszen Angéla segítségével és útmutatásai alapján találhatják meg a számukra legmegfelelőbb darabokat, legyen szó egy jól eltalált fazonról, egy színes ékszerről, vagy épp egy, a szettüket teljessé tevő táskáról.

Ebben partnere lesz Szántó Bogi sminkes, szín-, és stílustanácsadó, akinek rengeteg menyasszony, szépülni vágyó hölgy köszönhettte már eddig is gyönyürű sminkjét. Mivel azonban Bogit az ember tetőtől talpig, kívül-belül érdekli, Angéla vezetésével kitanulta a színtanácsadó és stylist szakmát, amit nagy örömmel, derűvel és empátiával végez. Imádja kihozni mindenkiből a legtöbbet, és élvezettel figyeli hogyan ébrednek rá vendégei a bennük lakó szépségre.

A megnyitó remekül sikerült. A vendégek a La Delizia Kekszmanufaktúra jóvoltából olyan kekszeket kóstolhattak minden ízvilágból, melyek nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozót vagy színezéket, valamint semmi mesterségeset sem.
Az est egyértelmű sztárja a csokivánság, a levendulás keksz és a gouda sajtos virág volt. Ezek az inyencségek percek alatt elfogytak a kínáló tálakról, átadva a helyüket a kókuszos-áfonyás, a gyömbéres-csokis és a hasonlóan különleges finomságoknak.
A vendégek közül többen is megegyeztek abban, hogy karácsonyra nagyobb adagokat is bevásárolnak a kekszekből.


A Hungária Pezsgő habzó nedűi, a Primus Ásványvíz és a Dolium Pincészet remek borai oltották a szomjat a  megnyitón és emelték az est hangulatát.
Pezsgők pukkantak, száraz borok folytak és boros poharak koccantak, a háttérben pedig electro swing szólt, miközben a szép magyar termékeket próbálták az érdeklődők és Angival és Bogival beszélgettek a divat világáról.
A megnyitó pedig a 30. perc környékén jó hangulatú utcabállá változott, mivel olyan sokan tették tiszteketüket az üzletben. :)

A ColourMyStyle üzlet tehát mostantól szeretettel várja mindazokat, akik szeretnék megtalálni a saját stílusukat!

komment

Evezzünk egy hajóban! :)

Írta: Szántó Bogi smink és ékszer

Tegnap immár 4. alkalommal került megrendezésre a Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentrum Országos Ergométer Versenye fogyatékos gyermekek, fiatalok és felnőttek részére.

Évről-évre egyre több a versenyre nevező parasportoló, így idénre már elérte a 129 főt, melyből végül 117 fő vett részt a megmérettetésen. Az ország több pontjáról is érkeztek versenyzők, azonban a legtöbben még mindig Budapestről jöttek. 

sz2_5500.jpg

A IV. verseny védnöke Eisenkrammer Károly volt, aki 27-szeres magyar bajnok kerékpárversenyző, olimpikon, a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny főszervezője.
A napot a 250 méteres női-, majd férfi futamokkal kezdték, ezután következtek az 500 méteres női-, férfi futamok, végül az 1000 méteresek. Minden egyes futamnál óriási hangzavar lepte el a Sportcentrumot, a versenyzők szurkolói hangjától volt hangos a tér. A résztvevők magukból a maximumot kihozva húztak és küzdöttek, hogy minél fényesebb legyen az érem.

A sportolói futamokat követték a VIP futamok, melyeken az edzők, kísérők vehettek részt. Itt is hatalmas szívvel versenyzett mindenki, egyként szurkolva edzőjéért, kísérőjéért és biztatva ezzel őket a jobb eredmény elérésére.

sz2_4914.jpg

Mindeközben az egyik helyiségben frissítő masszázs zajlott, ahol a megfáradt izmok felfrissülhettek, az aerobik terem pedig, profi fotósunknak hála a portré és csoportképek készítésének adott helyet.

sz2_4891.jpg

Miután mindenki teljesítette a saját távját, elérkezett a tombola ideje, melyen értékes ajándékokat sorsoltak ki az egyik támogató jóvoltából és mindenki megkapta a jól megérdemelt oklevelet és érmeket.

sz1_4125.jpg

A verseny nem jöhetett volna létre, ha nem lett volna a 24 támogató cég, magánszemélyek, akik termékeikkel, szolgáltatásukkal, munkájukkal tettek hozzá a sportolók napjának színesítéséhez.

sz1_3236.jpg
Köszönjük a támogatást!
Reméljük a következő alkalommal Te is "velünk egy hajóban" evezel!

Fotók: Szmodits Balázs - www.szmodits.hu

komment

Adj esélyt!

Írta: Szántó Bogi smink és ékszer

Adj esélyt - magadnak is!
Manapság rohanunk, figyelmetlenek vagyunk, néha érzéketlenek is!
Pedig a társadalom bőven tartogat számunkra csodát, csak észre kell venni!

16836363_1921362188079988_2199939643199469386_o.jpg

10 évvel ezelőtt egy magánember, Fullajtár József úgy döntött, szeretné a labdarúgást népszerűsíteni és ezzel összefogni a fiatalokat. 2008-ban, az első téli és nyári kupán csupán a barátok vettek részt, de a rendezvény hamar kinőtte magát, méghozzá annyira, hogy 2010-ben már 32 csapat rúgta a bőrt a két naposra kerekedett tornán.
2013-tól baráti társaságok és magánemberek foci kupájává vált a rendezvény, ahol természetesen a mai napig képviseltetik magukat a régi céges csapatok tagia is.

Ha megállsz egy percre, szakítasz rá időt, olyan élményekkel gazdagodhatsz, mely kiránt a mindennapi mókuskerékből és egy teljesen új világot nyit meg előtted!
A sportnapok már 2010-től jótékonysági célokat is szolgáltak, így minden alkalommal alapítványokat, szervezeteket segítenek pénzbeli adományokkal, érzékenyítő programokkal. Természetesen ezen felül kézműves foglalkozásokkal és rengeteg érdekességgel is találkozhat a közönség.

A 2018. február 10-én megrendezésre kerülő Jótékonysági Sportnapon a Vakok Állami Intézete, a LÁSS - Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete és a Down Alapítvány lesznek a támogatott partnerek.
A 2017-ben a gálameccsen downos fiatalokkal focizhattak a résztvevők, idén, a X. téli Jótékonysági Sportnap gálameccsét a LÁSS - Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete labdarúgó csapata ellen fogják játszani a focisták, a Down Alapítvány pedig sorversenyezni fog a játékosokkal. 
Szánj rá pár órát, adj esélyt a támogatásoddal nekik és magadnak is, hogy érzékenyebb legyél a körülötted lévő világra!

A rendezvény a Sport11 Szabadidőközpontban lesz, melynek címe 1112 Budapest, Kánai út 2.  A program 8:30-18:30-ig tart.
Ha érdekelnek az előzmények: a 2017. február 18-i téli Stil Philanthropy névre hallgató Jótékonysági Sportnapon az M1 Esély című műsora is forgatott, mely riportot az alábbi linken 12:40-től lehet megnézni.  

komment

Construma 2017

Írta: Szántó Bogi smink és ékszer

Ezer éve jártam utoljára a Construmán, pedig 21 évig építkeztem 4 kézzel (anyukám és én). 

Most viszont a szakmai napon volt szerencsém szó szerint egy egész nap alatt lejárni a lábam, éhen halni, a létező legtöbb információt bezsebelni, és jobbnál jobb ajánlatokra szert tenni!

Mivel rég nem voltam, így összehasonlítási alapom nincs, de számomra ez a mai nap kb. egy csoda volt.
Gyorsan megjegyzem, hogy természetesen itt sem minden arany, ami építkezik-felújít stb., voltak kiállítók, akik el sem jöttek a kifizetett standjukon kiállítani, és voltak olyan kiállítók, akik angolul is alig beszéltek, de összességében számomra mégis nagyon jól telt a nap! :)

A lakberendezés, belsőépítészet és építkezés minden szegmenséből képviseltette magát sok-sok nagy cég, de jelen voltak kisebbek, számomra még teljesen ismeretlenek is.
Láttam rengeteg megújuló energiával foglalkozó, okos lakásokat-házakat irányítani tudó, mindenféle számomra hókuszpókusznak tűnő (pozitív értelemben) dolgokat, az államat pedig kb. a 3. percben hagytam el a Reneo épületben.

Érdemes a legutolsó képig megnézni a posztot, rengeteg kép, ötlet, érdekesség és AKCIÓÓÓÓÓÓ van benne! :)

20170405_110048.jpgEgy kis beton...:)


20170405_105145.jpgSzínes kábelkígyók (valójában kapunyitó automatika)

20170405_103407.jpgLámpák a Mentavillnél...(belőlem 1 is sok, nemhogy 3! :P)

20170405_103136.jpgÚgy látszik, a Trifa is volt a Vígszínházban, az Ózon pár hete...:P

20170405_102816.jpgToyotás lányok munkavédelmi szerkóban - á la pasik álma :)

Mégis a legtöbb, átlagfelhasználó számára is érdekes dolog nem itt jött velem szembe (bocsánat, de én még mindig nem látom idehaza, hogy nagy tömegeket mozgatna meg a megújuló energia stb. Azt viszont már igen szerencsére, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a környezettudatos, energiatakarékos életre!)
Rengeteg - még számomra is - érdekes dolgot láttam pl. az F épületben pl., és a Konyha design részeken.

Tobzódtam a különféle kapcsolókban, gyönyörű laminált gres konyha- és egyéb felületekre alkalmas burkolatokban, jobbnál jobb konyhai ötletekben, szebbnél szebb, hatalmas üvegfelületekben (megveszek értük), mozaikokban, cserépfajtákban és még sorolhatnám.

20170405_102105.jpgSzépkék :)


20170405_102541.jpgKapcsoló ország...:)


20170405_100034.jpgItt még csak a szökőkútból "esett"...később az óvatlanok ronggyá áztak! :)

20170405_123949.jpgAz én kapcsolóm! ;)))

20170405_121153.jpg"Mostan színes tintákról álmodom..." - A Radeco így értelmezi pl. a radiátort!

20170405_121138.jpgA Teka pedig a csapokat...:)

20170405_114804.jpgAjtó rengeteg - elképesztő darabok lelhetők fel a 4 nap alatt! 


20170405_114531.jpgEz pedig a üveg Kosztolányi verzióban... :)


20170405_114006.jpgFalpanel elképesztő alakzatokból :)

Egy építkező-lakásfelújító számára ez maga a mennyország, és még nem is beszéltem a helyenként 25-30%-os árengedményről.
Igaz, hogy időzíteni tudni kell, mivel a legtöbb cég csak a kiállítás alatt tartja az árakat!
De van néhány üdítő kivétel ez alól is, akik számítva arra, hogy a látogatónak nem biztos, hogy a zsebében van az összeg, ami a számára itt megtetsző termék megvásárlására kell, akár május-júniusig is kitolja a kedvezmények érvényességét.

Aki nem annyira járatos a témában, annak a következőkre mindenképp felhívnám a figyelmét:
- Mozaikok és csodás burkolatok pl. a Royal Mosaic-nál!
Kihagyhatatlan hely! Tessék ámulni-bámulni, ezt még Kleopátra is megirigyelné! :)

20170405_135134.jpgEgy kevéske mozaik (és ez még tényleg csak egy része!)... :P


20170405_132947.jpgÍgy is lehet...:)

20170405_132938.jpg                                                           Metrócsempe Zsófinak! :)

- Laminált, gránit örleményből készült gyönyörű munkapultok és burkolatok - én eddig a Laminamért és a Kerlitért voltam oda, most a Dekton Triliuma költözött be melléjük a szívembe, jó mélyre! :)
Hiába na, én már a következő életemet élem, indusztriál loft lakásban, New Yorkban! :)
Mindenki menjen izlandi zuzmót és rozsdásnak ható, csodás felületű technikai követket simogatni a Multistone-hoz! 

multi3.jpgZuzmóóóóóóó :)

20170405_153011.jpg

Úúúúúúú, na ez már élkidolgozás! :) (Higgyetek nekem, ebben nagyon otthon vagyok!)

multi2.jpgDekton álom! :)

20170405_152359.jpg                              Zuzmóstand kedvenc burkolatfajtával - ez maga a mennyország! :)

- Mindenképp kiemelném a kiállítók közül, és a mostanában velem kapcsolatba kerülő szolgáltatók, szakemberek közül a Komandor két nagyon kedves és segítőkész képviselőjét, akikkel már a bemutatótermükben is találkoztam korábban!
Judit és Tamás első találkozásunkkor lenyűgözött már:
- jó fejek, kedvesek, segítőkészek, nyíltak és abszolút fejlődés pártiak! :)
Igen, engem ilyen könnyű megvenni...kilóra! ;)

img_8113.jpgKomandor - csak szuperlativuszokban! :)

20170405_160157.jpgNapi színes...:P


Szóval, mikor először náluk jártam, mindent részletesen megmutogattak (pedig csak egy átlag érdeklődő vagyok). Mindent elmagyaráztak, demonstráltak, udvariasak voltak, és az ebben a körben sokszor tapasztalható távolságtartó, magázódó, rideg viselkedést hírből sem ismerték.

20170405_155954_1.jpg         Napi kis színes 2.0 :) - avagy a Komandornál nem csak Judit és Tamás színes egyéniség...:)


Beszélgettünk arról, hogy felkészültebb vagyok, mint egy átlag vásárló: tájákozódtam, mielőtt bementem hozzájuk, felkészültem még a honlapjukból, az általuk ajánlott cégekből is.
Mindezt teljesen pozitívan vették, nem úgy mint egy-két helyen, ahol az ilyen egyből ellenállást és furcsa arcokat eredményez.

Egyszóval a kiállításra már direktben mentem hozzájuk.
Őket hagytam utoljára, az elhelyezkedésük okán is, na, meg mert tudtam, hogy nem szabadulok könnyen, úgyis elbeszélgetünk vagy fél órát az életünkből! :)
A kiállításon a saját standjukon kívül bedolgoztak más kiállítóknak is, így egy hálószobában helyet kapó gardróbót és egy komplett gyerekszoba szekrényt is kiállítottak.

Jó volt már ismerősként viccelődni velük, majd egy laza félmozdulattal le is lepleztem magam, mikor elszóltam, hogy még azt lefotózom a blogom számára...:)
Szóval egyértelműen kijelenthetem, hogy minden vásárló, érdeklődő ilyen bánásmódban részesül (ráadásul Judit épp másokkal volt elfoglalva, mikor odaértem, így hallottam is)! 
És higgyétek el nekem, hogy ez nem mindennapi dolog!
Még sokáig regélhetnék a kedvenc kis párosomról és az általuk remekül képviselt cégről, de inkább tapasztaljátok személyesen a kiállításon, vagy ugorjatok be a bemutatóterembe, amit épp a modern elvárásoknak megfelelően igyekeznek átszabni! Megéri! :)
És mielőtt elfelejteném a meggyet a habos torta tetején, a Komandor az egyik cég, aki 2017.04.30.ig vállalja a 15% kedvezményt a leadott megrendelésekből!
Hajrá beépített bútorok, szekrények, konyhák stb! :)

img_8108_1.jpgEgy jól kitalált rendszer...

 

20170405_160038.jpgVan itt minden, mi szem-szájnak... - akarom mondani, kalapnak, övnek ingere! ;)

20170405_155355.jpgGyerekszobabútor - bizony, ilyen is lehet! :)

20170405_154734.jpgDzsungel :)


- Szépséges drapériákat, bútorszöveteket találhattok több helyen is. 
Szívemnek emez csücske egy ideje pl. a Rovitex, akiknél már korábban beleszerettem 2 anyagba.
Olyan voltam, mint Columbo: szépen megköszöntem mindent, majd csak akadt még egy kérdésem!
Ember legyen a talpán, aki ezt olyan kedves mosollyal és segítőkészséggel kezeli, mint a Rovitexesek! :)
Aki szerencsés, az most lecsap a 20%-os kedvezményre, mert egy nagyobb lakás/ház függönyözése esetén ez azért már súlyos 100.000-ket jelent!
Ráadásul - embereeeek! - 2017.05.10-ig lehet akciósan csábulni! :)

20170405_143939.jpgFényáteresztő szépség az egyik kedvenc dekoranyagomhoz :)


20170405_143911.jpg              Luiz jövök, várj meg! ;) (Luiz 608 - ez a vagány, 2 oldalas, nálam sötétítőnek szánt anyag)


20170405_143601.jpg                                                       Római roló Rovitex módra :)

- Nem hagyhatom szó nélkül a kapcsolók terén sokkolóan jó ötleteket és szép designt bemutató Duoverziot!
Német termékekkel dolgozik, és az csak egyik a nonplusultrák között, hogy forgalmaznak olyan kapcsolót, ami egy rendes kapcsolónyi helyen 4, vagy 2 helyen akár 8 dolgot is irányít!
Barbara, a cég tulajdonosa bájos, segítőkész, tudatos hölgy!
Le a kalappal előtte!
Átgondolt, kis alapterületű standjukon bámulatos mennyiségű és megjelenési formával rendelkező kapcsolót, dugaljat és mindent irányító kütyüket mutatnak be!
Ember legyen a talpán, aki választani tud! :)

20170406_012451.jpg   Olyan szinten leragadtam, hogy szinte elfelejtettem fotózni! Tessék megnézni a weboldalt, érdemes! :)

jung3.jpgSzínes kapcsolók - elgondolkodtató! :)

jung5.jpgKicsi, átlátható, vonzó! :)

jung4.jpg                      Vannak akik bábozódnak, mi tokozódunk! 1 tokban több kapcsoló - zseniális! :)

- A Schlüterhez is bennfentesként mentem, már mindent megtudtam róluk, amit az interneten meg lehet! :)
Egyedi megoldásaik vannak burkolatváltásra (az itt meg nem nevezett érdi cégnek pedig üzenem, hogy nem igaz, hogy csak domború, a burkolatok tetejére tehető váltók vannak! Ne tessék hülyének nézni a vevőt, ha azzal áll elő, hogy ő márpedig tudja, hogy létezik más is! Ekkor még nem tudtam a cégről, csak láttam valahol a teméket korábban...).
Ajánlom a figyelmetekbe a kád és burkolat összeeresztésére kifejlesztett negatív "sarkukat" is! Zseniális!
Ennél a cégnél 10.000-es nagyságrendben van a forgalmazott, hideg burkolattal kapcsolatos termékek száma, olyan nincs, amit náluk nem lehet megtalálni, amire ők nem gondoltak!

20170405_113415.jpg

Naphosszat sorolhatnám a különböző cégeket, ahol jópofa ötleteket, segítőkész hozzáállás fogadott, mosolyokat és jó tanácsokat kaptam!

Álljon itt a végén még egy kis hangulat:
motoros fűrésszel szobrot készítő kiállító, Ravak Moon2 mosdó, szép szobai "gyertatartó", Neolith, Download design (minden évben letölthető, magyar tervezők által megálmodott csodák!), lebegő kaspó, kedvenc fotel :), leendő konyha redőnyöm, még épülő Trilak stand, na meg mi ;) és miegymás....:)

Köszönöm az élményt mindenkinek! :)
És bocsánat a szedett-vetett fotókért, tudom, máskor jobbat szoktam, de irgalmatlan időszorításban voltam.
Azért remélem, a hangulat és néhány érdekes információ, ötlet átjön Nektek belőlük...

20170405_124432.jpg

20170405_144411.jpg

 

20170405_135431.jpg

20170405_142456.jpg

20170405_141951.jpg

20170405_140202.jpg

20170405_140440.jpg

20170405_153953.jpg

20170405_150451.jpg

20170405_152338.jpg

20170405_152243.jpg

 

20170405_144223.jpg

20170405_160854.jpg

 

komment

Konyhakiállítás 2017

Írta: Szántó Bogi smink és ékszer

Réka barátnőmnek köszönhetően, a szokásos szombati munkáim után belevetettem magam a konyhák világába.
Aktuális is, a környezetemben is az sokaknak, tanulós fázisát élem egyébként is az életemnek, úgyhogy örültem a lehetőségnek nagyon!

Megérkezvén a Papp László Sportarénához a VIP és Sajtó jegypénztár felé vettem az utam, ahol szerencsére csak pár kósza csókos (mint én :P) álldogált, ellentétben az órás, kígyózó sorokkal a többi pénztárnál.
Némi egyeztetés, nem tudás és egyebek után boldog tulajdonosa lettem a két névre szóló jegynek, és 1(!) nyereményszelvénynek! :))
Nem úgy van az ám, hogy bementek ingyen és mindketten kaptok is szelvényt! ;)

20170304_192002.jpg

20170304_110410.jpg

 

Na, de akkor csapjunk is bele a lecsóba! :P
(Tagadhatatlanul az egyik kedvenc kajám, animációs filmem, a poén meg úgy is ült... :) )
A kiállításról nem voltak elképzeléseim azon túl, hogy biztos, hogy rengeteg konyhát fogok látni, praktikus, trükkös megoldásokkal és azt sem tudom, hogy majd hova kapjak.
No, hát az idei úgy néz ki, nem így sikerült.
Volt sok érdekes konyhagép, mosógép (igen, nem elírás!), kávéfőző, turmixgép- és gyümyölcsnetrifuga bemutató kb. minden 3. standon. Főzőshow-k, újságstandok, celebek és celebkék, de funkcionálisan megtekinthető konyha annál kevesebb. Helyette voltak enteriőrök, bögre- és csetresz bolt vintage hangulatban...

20170304_141224.jpg

20170304_190328.jpg

20170304_191156.jpg

20170304_191824.jpg

20170304_121136.jpg

Valamint kiderült, hogy még mindig képtelenek vagyunk elszakadni a márvány és gránit utánzatú dekorlap munkapulttól és nagyanyáink mart konyhabútor frontjától. :(
Ami nem baj, akkor, ha az ember tudatosan egy ilyen élettérben él. De ha egyébként modern lakásába próbál a kiállítás szellemében konyhát tervezni, akkor nagyon nem lesz könnyű dolga.
Így felajánlom, hogy az összes eddigi tudásomat szívesen összeszedem a nagyérdeműnek, ha kíváncsi rá, egy feltétellel:
mindenki a saját ízlésének megfelelő konyhát köteles magának tervezni, nem játszunk kompromisszumosdit.
Értem ezalatt természetesen, azt, hogy a pénztárcát figyelembevéve, a lakás/ház többi részével szerves egységben tessék megálmodni azt a konyhát, lehetőleg ne legyen egy minimalista nappali végébe biggyesztve egy panel konyha, mélyen mart frontokkal, márványutánzatú, vastag dekor munkalappal!

Szóval ki voltam éhezve a témára, ez biztos magasra tette a lécet, ezért nem okozott akkora kielégülést a 3,5 órás mászkálás, de azért láttam ezt-azt. :)

Ami viszont plusz pont:
- volt jópofa, csak nem helytakarékos sarokelem
- matt "üvegfelület" hatással bíró bútorajtó
- okos készülékek
- sok gránit mosogató (imádom)
- általában felkészült, jó kommunikációs képességgel rendelkező kiállítók
- ha a fenti felkészültség hiányzott, akkor viszont kiváltotta azt a segíteni akarás - tiszteletreméltó!
- csokiszökőkút (kihagytuk, mert előtte ettünk meg egy nagyon kedvesen ránkbeszélt, üüüüberédes, de nagyon finom fánkot)
- mindenféle kóstoltatás - ha éhesen érkeztem volna, akkor sem ettem volna vacsoráig utána :)
- nyereménysorsolás vicces konferansziéval és valóban nem 200 Ft-os nyereményekkel
- és rengeteg ember! Annyira sok, hogy az egyik bejáratnál be sem engedték őket, hanem hosszú sorban álltak, mint egy koncert előtt...
Ebből arra következtettem, hogy az embereket érdeklik az újdonságok, sokan építkeznek és/vagy felújítanak, mivel ragyogó napsütéses, 17 fokos nap volt, tehát nem féltétlen egy zárt teres, belépős kiállítás volt az egyetlen életcél szombatra. :)
- 1 darab elképesztően gyönyörű munkapult, ami megadta a lökést ahhoz, hogy itthon egy egész éjszakát munkapultokról tanulással, olvasással és gyönyörlödéssel töltsek! :)
- a Bosch új almárkája, a NEFF - hiperszuper cuccokkal, többek közt a sütő alá benyíló sütőajtóval, csillivilli-modern techikával (csak az ára borsos, 600.000 Ft felett van egy sütő...)

20170304_131347.jpg

"Üvegmosogató"

20170304_133447.jpg

20170304_190703.jpg

Fehérmánia, dupla árért...

20170304_191226.jpg

Okos helykihasználás a szagelszívó felett

20170304_131353.jpg

Grááááááááááááánit mosogatóóóóóóó minden mennyiségben! :)

20170304_190731.jpg

Megtapiztuk, megkérdeztük, mindent tudunk!

20170304_190858.jpg

Még rózsaszín is van!

20170304_190503.jpg

Vicces installáció a Bosch beépíett mosogatógépeinél:)

20170304_190954.jpg

A sütő alá benyíló NEFF ajtó

20170304_124225.jpg

Szépséges fényes és matt frontok az Akril Frontnál - még pezsgős arany is van (olyan a színe, mint a Samsung S7-nek! :P)

Köszönöm Réka, hogy rám gondoltál!
Tanulságos volt, de ha rangsorolnom kell, akkor először Te, aztán szépséges munkapultunk és a S7 színű front...:) (Ugye érted?! :*)

komment

Feliratkozás RSS-re Kövess a Twitteren Facebook page Pinterest

Még több Instant ötletért kövessetek minket a Facebook-on is!

Szerző

Styloveyou_banner_300_atmenet.gif

Olvass!

 

Read A Book

Címkék

20-as évek (1) 90-es évek (1) ajándék (1) autizmus (1) autó (1) báli ruha (2) banán (1) belváros (1) blúz (2) bogiékszer (1) chocome (1) cipő (13) Construma (1) csipke (4) csoki (4) dekor (2) dekorszalag (1) dekortapasz (4) desszert (6) divat (4) diy (248) egészség (1) egyedi (1) ékszer (41) enteriőr (1) építés (1) esküdjünk (2) esküvő (1) étel (1) étterem (2) falfestés (1) farmer (4) felújítás (1) fesztivál (1) fotó (1) fülbevaló (1) gasztro (1) gyertya (1) gyűrű (1) haj (16) Haj (1) hajpánt (3) ház (1) hímzés (1) húsvét (1) illat (1) ing (6) inspiráció (2) játék (1) javítás (1) jelmez (1) jótékonyság (2) karácsony (8) karkötő (9) kaspó (1) kávé (2) keksz (1) kiállítás (4) kifutóról (2) könyv (1) könyvjelző (1) körömlakk (2) kosár (1) kóstoló (1) koszorúslány ruha (1) kötés (3) kozmetikum (1) lakás (1) lakberendezés (1) lámpa (2) lila (1) manikür (1) masni (1) menyasszonyi csokor (1) menyasszonyi haj (1) menyasszonyi ruha (1) mozgás (1) mystyle (33) nadrág (6) nyaklánc (8) nyári ruha (2) olvasónk küldte (1) öv (3) paprika (1) papucs (1) parfüm (1) párna (5) pasik (3) póló (20) próba (1) puding (1) puzzle (1) raqlap (1) reggeli (1) rózsaszín (1) ruha (7) sál (5) smink (16) sminktanácsadás (1) sonka (1) sport (1) sport11 (1) styking (1) sütemény (1) Szépüljünk (1) színtanácsadás (1) szoknya (4) szürke (1) tálca (1) táska (12) textil (3) tojás (2) top (2) torta (1) türkizkék (1) utazás (2) váza (1) vendégváró (1) virág (1) zokni (1) zöldség (1) Címkefelhő

20130210_bogiekszer.jpg

Ajánló - Főzés

hellohal banner 150x150.jpg

Ajánló - Kreatív

szobanner.jpg

süti beállítások módosítása