Amire minden nőnek szüksége lehet: Perfumance

Írta: YogaGirl

Szeretnél egy személyre szóló parfümajánló asszisztenst, aki mindig veled van és segít dönteni az illatfelhők rengetegében? Akkor ez most Neked szól!

perfumance0.jpg

Ingyenesen letölthető az AppStore-ból a hazai fejlesztésű Perfumance közösségi parfümajánló és -kereső alkalmazás, ami új alapokra helyezi a parfüm kiválasztásának folyamatát!

A vásárlók nincsenek könnyű helyzetben, amikor el akarnak igazodni az állandóan változó, újdonságokkal teli és hatalmas parfümkínálatban. Ha pedig választásuk nem tudatos és magabiztos, csalódni fognak az esetleges szempontok alapján kiválasztott illatban. A Perfumance segít a választásban, megtanulja és összegzi a felhasználó igényeit és olyan illatokat ajánl, amik leginkább illenek személyiségéhez.

perfumance1.jpg

Te hogyan választasz parfümöt? A választék zavarba ejtő, az orrod pedig nem alkalmas arra, hogy egyszerre néhány parfümnél többet letesztelj vele. Hiába szagoltál meg életed során sok-sok parfümöt, egy idő után nem emlékszel az illatukra, hogy melyik tetszett és miért, és általában a nevüket is elfelejted. A Perfumance-ben létrehozhatod a parfümprofilod, fokozatosan megtaníthatod az alkalmazást arra, hogy mit szeretsz egy parfümben és mit nem, mik azok az illatjegyek, amiket kifejezetten keresel, sőt arra is emlékszik, hogy melyik illatot melyik napszakban szereted viselni.

perfumance2.jpg

Mindez a Perfumance-be épített ajánlórendszernek köszönhető, ami a különböző jellemzőkkel és karakterisztikával rendelkező parfümöket osztályozza, adatbázisba rendezi, kapcsolatokat keres az illatuk és a felhasználó benyomásai között. Neked természetesen semmit sem kell arról tudnod, milyen bonyolult algoritmusok dolgoznak a mélyben, a Perfumance számodra könnyen áttekinthető formában, megfelelőségük százaléka szerint sorba rendezve jeleníti meg a parfümöket.

perfumance3.jpg

Már az alkalmazás telepítésekor összekötheted a profilodat a Facebook-oldaladdal, kapcsolatba léphetsz ottani ismerőseiddel, használhatod a Perfumance közösségi funkcióit. Hiszen nem csak az a fontos, hogy te milyen parfümöt szeretsz: ha ismerősödnek szeretnél parfümöt ajándékozni vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, milyen az ő parfümízlése, mennyire hasonlít a tiedre, vagy akár csak arra, hogy mit visel ma este, a Perfumance ebben is segít. Ha pl. felfedezel egy új parfümöt, amiről azt gondolod, hogy tetszene egy barátodnak, az alkalmazásban megoszthatod vele, üzenhetsz neki, vagy egyszerűen csak megnézheted, mi a tökéletes ajándék számára a Perfumance szerint.

perfumance4.jpg

Ez egy egyedülálló mobilalkalmazás, ami teljesen új alapokra helyezi a parfüm kiválasztásának folyamatát” - emeli ki Minya Viktoria, Párizsban élő magyar parfümőr, aki közreműködött a Perfumance illatadatbázisának felépítésében. Ő definiálta az illatjegyeket, parfümkaraktereket, kapcsolatokat, ő biztosította azt, hogy a Perfumance megfeleljen a legmagasabb szakmai elvárásoknak is.

perfumance5.jpg

Az ajánló működése a gyakorlatban egyszerű.

Amikor telepíted az alkalmazást a telefonodra, válaszolnod kell négy általános kérdésre, amivel az ajánló nagyjából belövi, hogy milyen típus vagy, majd elkezd ajánlani neked olyan parfümöket, amik ahhoz a típushoz tartoznak. Ezután már a te véleményedhez igazítja az ajánlásokat. Amikor megszagolsz egy parfümöt, benyomások érnek, amiket az appban tudsz rögzíteni.

perfumance8.jpg

A kiválasztott illat karakterjegyei, illatanyagai mind fel vannak sorolva, és te eldöntheted, hogy mely illatjegyeket szereted benne, de bejelölheted akár azt is, hogy mikor viselnéd az adott illatot. Az ajánló 3-4 parfüm véleményezése után már nagy találati biztonsággal ajánl neked parfümöket, (minél többet véleményezel, annál pontosabban).

perfumance8.jpg

perfumance9.jpg

perfumance10.jpg

Az ArtKlikk Kft. 2007 óta foglalkozik mobilfejlesztésekkel. A ma már 23 fős csapat számos egyetemekkel közös kutási projektben vett részt az elmúlt években. Ezek eredményeként több technológiával és termékkel jelent meg a piacon pl. Magyarországon mutatta be 2011-es Innovációs TechShow-n a fullxs mobil alkalmzás platformját, amit beválogattak az amsterdami IBC legjobb bevételgeneráló mobilfejlesztései közé.

perfumance6.jpg

A Perfumance-t letöltheti az AppStore-ból, bővebb infót rólunk pedig a Facebook-on talál.

komment
Címkék: parfüm

komment

Feliratkozás RSS-re Kövess a Twitteren Facebook page Pinterest

Még több Instant ötletért kövessetek minket a Facebook-on is!

Szerző

Styloveyou_banner_300_atmenet.gif

Olvass!

 

Read A Book

Címkék

20-as évek (1) 90-es évek (1) ajándék (1) autizmus (1) autó (1) báli ruha (2) banán (1) belváros (1) blúz (2) bogiékszer (1) chocome (1) cipő (13) Construma (1) csipke (4) csoki (4) dekor (2) dekorszalag (1) dekortapasz (4) desszert (6) divat (4) diy (248) egészség (1) egyedi (1) ékszer (41) enteriőr (1) építés (1) esküdjünk (2) esküvő (1) étel (1) étterem (2) falfestés (1) farmer (4) felújítás (1) fesztivál (1) fotó (1) fülbevaló (1) gasztro (1) gyertya (1) gyűrű (1) haj (16) Haj (1) hajpánt (3) ház (1) hímzés (1) húsvét (1) illat (1) ing (6) inspiráció (2) játék (1) javítás (1) jelmez (1) jótékonyság (2) karácsony (8) karkötő (9) kaspó (1) kávé (2) keksz (1) kiállítás (4) kifutóról (2) könyv (1) könyvjelző (1) körömlakk (2) kosár (1) kóstoló (1) koszorúslány ruha (1) kötés (3) kozmetikum (1) lakás (1) lakberendezés (1) lámpa (2) lila (1) manikür (1) masni (1) menyasszonyi csokor (1) menyasszonyi haj (1) menyasszonyi ruha (1) mozgás (1) mystyle (33) nadrág (6) nyaklánc (8) nyári ruha (2) olvasónk küldte (1) öv (3) paprika (1) papucs (1) parfüm (1) párna (5) pasik (3) póló (20) próba (1) puding (1) puzzle (1) raqlap (1) reggeli (1) rózsaszín (1) ruha (7) sál (5) smink (16) sminktanácsadás (1) sonka (1) sport (1) sport11 (1) styking (1) sütemény (1) Szépüljünk (1) színtanácsadás (1) szoknya (4) szürke (1) tálca (1) táska (12) textil (3) tojás (2) top (2) torta (1) türkizkék (1) utazás (2) váza (1) vendégváró (1) virág (1) zokni (1) zöldség (1) Címkefelhő

20130210_bogiekszer.jpg

Ajánló - Főzés

hellohal banner 150x150.jpg

Ajánló - Kreatív

szobanner.jpg

süti beállítások módosítása